Aquest estiu, i durant tot l’any, neda al mar!

Si t’agrada nedar al mar o vols començar a fer-ho, vine a nedar amb el Cambrils Club Natació.

Amb la quota de Soci Mar, de 60€, podràs gaudir del mar durant tot l’any.

Tots sabem els beneficis que té la natació tant pel cos com per la ment. Doncs nedar al mar, en contacte directe amb la natura, encara en té més. Si vols provar-ho, la secció d’aigües obertes del Cambrils Club Natació és el teu lloc.

Un nedador a la platja del Cavet de Cambrils. Foto: @rosamariavs

Durant l’estiu fem entrenaments guiats al nostre circuit, situat a la platja del Cavet, a més de sortides a d’altres platges per descobrir-ne l’entorn, sortides per veure sortir o pondre’s el sol i també per veure sortir la lluna plena dins la mar. A més, si ets valent i el fred no et fa por, no pateixis, amb nosaltres podràs nedar al mar durant TOT l’any!

Un nedador gaudeix de la sortida de sol a la platja del Cavet de Cambrils.
Foto: @rosamariavs

I encara més: nedar amb nosaltres a la platja del Cavet té un valor afegit, ja que descobriràs la gran riquesa que amaga aquesta platja. Gaudiràs, tot nedant, de la posidònia, els peixos i totes les espècies que s’hi alimenten i refugien.

Un banc de salpes sobre la praderia de posidònia de la platja del Cavet de Cambrils. Foto: @rosamariavs

La platja del Cavet de Cambrils és la nostra base, on disposem d’un circuit de boies per nedar amb total seguretat, a més d’una caseta a la platja per poder-nos canviar i deixar les coses, on tenim dutxes (a l’aire lliure), una farmaciola per primeres cures i material d’entrenament.

I tot això ho tindràs per només 60€ l’any. Si tens cap dubte o vols més informació, escriu-nos a gestiocambrilscn@gmail.com o envia’ns un whatsapp al 633563239.

Autor: CCN

Comparteix aquest post