El Cambrils CN organitza la III Sant Silvestre popular Aquàtica

Aquest diumenge 27 a les 11:30 del matí es desenvoluparà en un ambient festiu la tercera edició de la Sant Silvestre popular aquàtica a la Platja Cavet de Cambrils. L’activitat organitzada pel Cambrils Club Natació amb el suport de l’ajuntament ofereix la possibilitat d’acomiadar l’any a tothom que vulgui dins del mar. Els participants poden optar entre realitzar una travessia curta de 300m no competitiva en un circuit de boies senyalitzat o donar-se simplement un bany popular. Les dues modalitats són gratuïtes i obertes a tothom. No cal inscripció prèvia i els nedadors poden optar també per endinsar-se amb o sense vestit de neoprè.

L’organització oferirà un caldo calent i habilitarà una zona de guarda-roba on els participants poden deixar un barnús, tovallola o altres peces de roba per poder abrigar-se immediatament després de realitzar la travessia o el bany.  Les previsions meteorològiques per diumenges són bones amb mar plana i una temperatura aproximada de 15 graus per fora i dins de l’aigua.

Amb aquesta activitat la secció d’aigües obertes del Cambrils Club Natació que compta amb més de 70 socis tanca l’any 2015. La secció organitza sortides regulars  al mar tots els diumenges de l’any a les 11:30 i en temporada d’estiu, 4 sortides setmanals regulars per totes les edats.

santSilvestre

Autor: Administrador

Comparteix aquest post