FAQS Preguntes freqüents

1.- Qui som?

El Cambrils Club Natació és, tal com el nom indica, el Club de natació de Cambrils. Creat l’any 1994, des de llavors desenvolupa la seva tasca de difusió de l’esport de la natació amb nedadors de totes les edats.

El Club està format per tots els socis (al voltant dels 130 actualment), i té una Junta Directiva que és qui pren les decisions del dia a dia. Cada any es fa una Assemblea General on s’exposa l’estat del Club a tots els socis.

Actualment, la presidenta del Club és la Mari Navarrete. Podeu contactar amb ella al 645814779.

2.- Què fem?

Al Cambrils Club Natació entrenem, sí, però a més, fem moltes altres coses i el millor de tot és que fem el que fem, ens ho passem bé amb els companys i entrenadors, aprenem i gaudim de la natació i de tot el que comporta. També aprenem a respectar el medi natural gràcies a fer entrenaments al mar.

A més, el club també té una vessant social important: fem sopar de Nadal, l’amic invisible amb tots els nedadors, estatges d’inici de temporada, etc.

3.- On nedem?

Els entrenaments del Cambrils Club Natació es duen a terme a la piscina municipal de Cambrils.

Durant els mesos d’estiu (de juny a setembre) també entrenem al mar, a la platja del Cavet, on tenim un circuit de boies marcat per poder nedar amb total seguretat.

4.- Que s’ha de fer per ser soci del Cambrils Club Natació?

Doncs és molt fàcil, només cal fer una prova de nivell, per assegurar-nos que l’interessat sap nedar i omplir un formulari d’alta. Escriviu-nos a gestiocambrilscn@gmail.com o envieu un whatsapp al 633563239 i ho posem en marxa.

5.- Què s’ha de pagar per ser soci?

El Club té tres modalitats de socis i la quota variarà segons la modalitat:

-Escola de natació i 1er equip de competició: 42€ mensuals. Entrenaments a la piscina de dilluns a divendres. Entrenaments al mar a l’estiu. No inclou la fitxa federativa.

-Màsters: 26€ mensuals. Entrenaments a la piscina els dilluns, dimecres i dijous. Entrenaments al mar a l’estiu. Inclou la fitxa federativa.

-Socis mar: 60€ anuals. Entrenaments al mar a l’estiu i sortides per nedar al mar durant tot l’any.

*Cap quota inclou l’abonament a la piscina, que s’ha de pagar a banda. El Club té un conveni amb l’Ajuntament per subvencionar parcialment els abonaments dels nostres nedadors.

*Les quotes es paguen tot l’any, amb independència de l’assistència als entrenaments.

6.- Qui dirigeix els entrenaments del Club?

Actualment tenim 2 entrenadors titulats. El Joan Ibars és el director esportiu i 1er entrenador, s’encarrega dels entrenaments del 1er equip i dels màsters, a més de supervisar també els de l’escola de natació.

El Facundo Cuello és el segon entrenador i s’encarrega dels entrenaments de l’escola de natació.

A més dels entrenaments, són també els encarregats d’acompanyar els nedadors a les competicions i fer-ne el seguiment.

7.- És obligatori competir?

Tot i que el Club té com a objectiu que els nedadors aconsegueixin bons resultats a les competicions i els entrenaments van dirigits cap a aquest objectiu, no és obligatori competir. Tot i això, recomanem que es competeixi o que es provi almenys un cop.