Final de temporada #gràciesManel

Divendres passat, 27 de juliol, vam celebrar el final de la temporada 2017/18. Una temporada plena de natació, entrenaments i clor, però també de tots els valors que des del Cambrils Club Natació volem transmetre als nostres nedadors.

Com ja és gairebé tradició, la festa va començar als inflables de la platja del Regueral i després d’una bona estona de salts i jocs, petits i grans, vam gaudir dels fideus rossos que ens va preparar el Joaquim Porro amb la col·laboració i ajuda d’altres socis.

Aquesta, però, va ser una festa diferent. No s’acabava només la temporada i arribaven les vacances. S’acabava també una etapa del Cambrils Club Natació. Una etapa llarga que, com totes, ha tingut els seus alts i baixos, però amb un balanç final molt positiu. El nostre director esportiu i primer entrenador, Manel Zúñiga, comença una nova etapa que l’obliga a deixar les tasques que fins ara ha desenvolupat al Club.

Per recordar els moments viscuts durant aquests gairebé més de 15 anys, el president del Club, Josep Anglès, va preparar un vídeo amb fotos noves i antigues on s’aprecia l’evolució i el canvi que tots hem fet durant aquest temps. Podeu veure’l aquí.

Des del Cambrils Club Natació no podem fer altra cosa que donar-te les gràcies per la bona feina feta durant aquest temps i desitjar-te molta sort en aquesta nova etapa que comences. Fins sempre, Manel!

 

 

Autor: CCN

Comparteix aquest post