Repte Solidari: 42km nedant en benefici de la campanya #PelsValents

Quan l’esport s’agermana amb la solidaritat, sorgeixen projectes tan engrescadors com aquest: El dia 5 de setembre (si la mar i el maleït virus ho permeten) el Joan Carles Adell, nedador d’aigües obertes del nostre Club, sortirà del far del Fangar (a l’Ampolla) a les 6:00 i arribarà al Port de Cambrils després d’haver nedat els més de 40km que separen els dos punts.

 L’objectiu d’aquest repte és recaptar fons, mitjançant la venda dels casquets de natació, en benefici de la campanya #PelsValents, que té la finalitat de fer realitat el St. Joan de Déu Pediatric Center de Barcelona: el centre d’oncologia pediàtrica més gran d’Europa, i en la qual participa la Policia Local de #Cambrils.

 El Cambrils Club Natació col·labora en aquest repte i donarà tot el suport necessari al Joan Carles Adell. A més, altres nedadors del Club l’acompanyaran durant el trajecte en diferents etapes.

 Properament presentarem els casquets i anunciarem els punts de venda on els podreu comprar i així col·laborar amb la causa.

MOLTS ÀNIMS I FORÇA, Joan Carles‼️💪🏻💪🏻

El Cambrils Club Natació ha pogut continuar desenvolupant la seva activitat esportiva i ha pogut col·laborar en aquest repte gràcies al suport de la Diputació de Tarragona.

Autor: CCN

Comparteix aquest post