TORNA LA MILLA MARINA DE CAMBRILS!

Després de dos anys d’haver-la de suspendre a causa de la pandèmia, enguany us podem anunciar que la Milla Marina de Cambrils torna amb més força i ganes que mai!

El 26 de juny ens tornarem a trobar a la platja del Regueral per gaudir de la mar i del nostre esport, la natació.

En aquesta setena edició, tornarem a comptar amb l’ajut i col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils i del Club Nàutic de Cambrils en l’organització, a més de les contribucions que fan els spònsors de la prova: Comaigua, Aquópolis, Wala, El Retiro, Borges, FisioVània, Instal·lacions Miró, Supermercats Esclat i Decathlon. També tindrem la Doble Milla, en la que serà la 4a edició, així com el Doble Repte (consistent a nedar la Doble Milla i la Milla), a més de la Milla Kids, pels més joves.

Com sempre, cada participant tindrà un casquet de la prova i aquells qui ho necessitin, disposaran d’un servei de fisioteràpia.

La solidaritat ha estat un element molt important en totes les edicions de la Milla, i enguany també ho serà: en inscriure-us podreu fer una donació a la campanya #PelsValents de l’Hospital de Sant Joan de Déu a favor de la investigació contra el càncer infantil.

A partir de diumenge 1 de maig podreu fer les inscripcions als enllaços que trobareu tot seguit. Els preus aniran augmentant a mesura que ens anem acostant al 26 de juny… així que com més aviat la feu, més a compte us sortirà!

-Doble Milla: https://www.inscripcions.cat/millamarinacambrils2022d

-Milla: https://www.inscripcions.cat/millamarinacambrils2022

-Doble Repte: https://www.inscripcions.cat/millamarinacambrils2022dr 

-Kids: https://www.inscripcions.cat/millamarinacambrils2022a

En aquest enllaç podeu consultar el Reglament de les quatre proves: Reglament milla 2022 (1) (1)
US ESPEREM EL 26 DE JUNY!

Autor: CCN

Comparteix aquest post