VIII MILLA MARINA DE CAMBRILS

CONSULTA AQUÍ ELS RESULTATS DE LA MILLA 2023 (A partir de diumenge 20 d’agost)

Canvia la data, però és la Milla de sempre!

Segurament esperàveu la Milla per Sant Joan, com ha estat cada any… però diuen que els canvis són bons, així que aquest canvi de data també ho serà. De moment ja us podem dir que a l’agost segur que l’aigua no estarà gens freda!

Així, doncs, us esperem el 20 d’agost a la platja del Regueral de Cambrils per nedar a la vuitena edició de la Milla. I per descomptat, tindrem la Doble Milla, el Doble Repte pels més valents, i la Milla Kids pels més joves.

En aquesta ocasió comptem, un any més, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils i el Club Nàutic Cambrils en l’organització, a més dels nostres espònsors: Wala, Decathlon, FisioVania, Borges i Comaigua.

Com sempre, tots els participants tindran un casquet de la prova, i tots els qui ho necessitin podran fer ús del servei de fisioteràpia, a més de gaudir del servei d’avituallament després de nedar.

Ja sabeu que la Milla és una travessia solidària, per això, donarem 1€ de cada inscripció a la campanya #Pels Valents de l’Hospital Sant Joan de Déu a favor de la investigació contra el càncer infantil. A més, el dia de la Milla també podreu comprar la gorra de l’AFANOC, l’Associació de Familiars de Nens amb Càncer.

Gorra AFANOC

I un cop tot explicat, només ens queda OBRIR LES INSCRIPCIONS!

A partir d’avui ja us podeu inscriure a preu reduït (que anirà pujant a mesura que ens acostem al 20 d’agost). Només cal que cliqueu en aquest enllaç i trobareu tota la informació necessària per inscriure-us:

https://www.rockthesport.com/ca/esdeveniment/milla-marina-cambrils-platja-del-regueral

US ESPEREM EL 20 D’AGOST!!

Autor: CCN

Comparteix aquest post