Vols preparar la Milla amb nosaltres?

 

 

La Milla de Cambrils arriba a la quarta edició i creix, amb la Doble Milla. Per això, la secció d’Aigües Obertes del nostre Club vol ajudar-te a preparar-la en les millors condicions.

A partir del dia 21 de maig i fins l’11 de juny, farem sessions d’entrenament cada diumenge a les 11,30 a la Platja del Cavet, amb entrenaments que et serviran per iniciar-te en la natació al mar i per preparar aspectes específics: distància, sortides, etc.

Els entrenaments de preparació per la Milla són oberts i gratuïts, i estan dirigits preferentment a persones que vulguin preparar la seva primera travessia. Per això, si véns als entrenaments i participes a la Milla, tindràs un descompte de 10€ en la quota de soci mar anual!

A continuació us detallem els entrenaments previstos:

Entrenament 21 de maig

Objectiu: Iniciació

Distància: 1.800 metres.

Dificultat: baixa.

Recorregut: Sortida des del Centre, nedarem fins l’espigó i tornada.

Reagrupament: espigó club nàutic.

-Entrenament 28 de maig

Objectiu: Treball de volum en aigües obertes

Distància: 2.800m.

Dificultat: mitja.

Recorregut: Sortida des del centre direcció nàutic i després anirem a l’espigó de la Riera de Riudoms. Finalment tornada al centre.

Punts de reagrupament: Els espigons.

Entrenament 4 de juny

Objectiu: Simulació de la Doble Milla

Distància: 3.800m. aproximadament.

Recorregut: Sortida des del centre tots junts, nedarem fins l’espigó del Nàutic i tornarem al punt de sortida, sense parar. Realitzarem un reagrupament i ho tornarem a repetir.

Punts de reagrupament: espigó del Club Nàutic i platja del Cavet.

Entrenament 11 de juny

Objectiu: treball de sortides de curses

Distància: 2.400 aprox.

Recorregut: Sortida des del centre d’aigües obertes, direcció Club Nàutic En aquest punt farem el reagrupament i sortirem de l’aigua:

  • Realitzarem 6 simulacions de sortida. Ens posarem tots en fila, i farem una sortida. Haurem de córrer i nedar fins a 300m aproximadament. Hi haurà un caiac que marcarà el lloc d’arribada. La sortida serà suau
  • Després de les simulacions, tornarem nedant suau fins el centre

T’ESPEREM!

 

Autor: CCN

Comparteix aquest post