XXIXè Trofeu Ciutat d’Eivissa

El cap de setmSELFIE EQUIP CAMBIRLSana de l’11 i 12 d’abril, 23 nedadors i nedadores del Cambrils CN van participar en el XXIXè Trofeu que organitza el Club de la ciutat illenca. La competició va reunir uns 400 participants d’equips de tots els Països Catalans: Sant Feliu, Castellfollit, Vallirana, Molins de Rei Eulàlia i Cambrils des de Catalunya; Alcúdia, Voltor, Eivissa, Muro i Palma provinents de les mateixes Illes; i el CN Xàtiva des del País Valencià. També hi va participar el CN Mejorada, de Madrid.

L’entrenador del Club, Manel Zúñiga, els nedadors i els familiars que els van acompanyar en el desplaçament, van tornar molt satisfets dels resultats que van obtenir i així com també de les experiències socials i esportives que van poder viure. L’expedició cambrilenca abastava la major part de les categories dels equips de competició que té el Club, des dels benjamins, amb el més nedador més jove (9 anys), passant pels alevins, infantils, júniors i fins als absoluts, amb el nedador més veterà (21 anys).

Les quatre noies de l’equip absolut (Clàudia Anglès, Patricia Prieto, Noelia Garcia i Bea Martinez),  van obtenir una medalla d’or i una d’argent en les proves de 4 x 100 lliures i 4 x 100 estils, respectivament. I els nois (Miki Sarle, Ivan Nogales, Isaac Muras, Arnau Blanch, Pablo Gil i Sergio Sanchez) van endur-se una medalla d’or i una de bronze en les mateixes proves.

MEDALLA OR NOIES CAMBRILS CN

A nivell individual, cal destacar les medalles obtingudes per Bruno Salas, benjamí, amb una de bronze i una d’argent, en les proves de 50 crol i 50 papallona; Miki Sarlé, absolut, amb una d’argent en 100 lliures; Yerai Agúndez, argent en 100 esquena; Isaac Muras, bronze en 100 papallona; Patricia Prieto, una d’or i Bea Martínez, bronze, en 100 lliures i  Noelia Garcia, una d’argent en 100 papallona. A banda d’això, la majoria de nedadors van aconseguir millorar les seves marques personals.

MEDALLA OR NOIS CAMBRILS CN

 

Autor: CCN

Comparteix aquest post