|

Travessies del 28 i 29 de setembre

Aquest passat cap de setmana ha estat intens pel que fa a les Aigües Obertes: en aquests dos dies s’han concentrat quatre proves, tres de les quals el diumenge, si bé una d’elles no era competitiva i tenia caràcter 100% solidari.

Dissabte 28 de setembre: XCVII Travessia del Port de Tarragona

Organitzada pel Reial Club Nàutic de Tarragona, aquesta és la travessia més antiga de tot l’Estat espanyol i el recorregut, de 2.000m transcorre dins mateix del port de Tarragona. Enguany hi van participar 6 nedadors del Club: Joan Baiges, Brian Meier, Mario Gómez, Pep Anglès, Mikel Crespo i Alejandro Schvayko.

Cal destacar l’excel·lent actuació de Brian Meier, que va aconseguir la 3a posició de la categoria Absoluta, així com la de Mario Gómez que va ser el 4rt classificat de la categoria Júnior.

Diumenge 29 de setembre

TunaRace Balfegó

Després d’haver-la hagut d’ajornar dos cops aquest estiu per causes meteorològiques, diumenge es va poder disputar aquesta travessia que, enguany, també forma part del Circuit Català de Travessies de la Federació Catalana de Natació.

4 nedadors del nostre club es van vestir de neoprè per recórrer els 5km que separen les piscines on Balfegó cria les tonyines vermelles del Mediterrani de la platja de l’Alguer de L’Ametlla de Mar.

Mario Gómez, el més jove de tots 4, va recórrer els 5km en un temps d’01:17:29, cosa que li va valer ser el 8è classificat General i el 3er de la categoria Sub 20 Masculí.

Brian Meier va ser el 15è classificat general i va pujar al 3er calaix del podi de la categoria 21 – 39 Masculí.

Joan Baiges va fer també molt bona prova, sent el 33è classificat general i assolint la 2a posició de la categoria +60 Masculí.

Finalment, David Llambrich fou el 43è classificat general i el 6è de la categoria 50 – 59 Masculí.

Sosciathlon

La 9a edició d’aquesta prova esportiva 100% solidària va batre rècords de participació, ja que va sobrepassar els 1.500 participants, cosa que va permetre que la recaptació s’enfilés fins als 28.100€, que aniran destinats íntegrament al centre d’investigació contra el Melanoma de l’Hospital Clínic i al centre de recerca contra l’epilèpsia de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge.

I, com no podia ser d’altra manera, el nostre club va tornar a ser-hi present, com ho ha estat des de la primera edició.

X SWIM IN MENORCA

Organitzada per la Menorca Swim Channel Association, l’ànima de la qual és la nedadora de llarga distància “Tita” Llorens, aquesta exigent prova de 10km, on només poden participar 135 nedadors, uneix les platges de Macarella i Son Xoriguer, passant per les cales de Cala Turqueta, EsTalaier, Son Saura, Sa Cova d’es Pardals.

En aquesta desena edició, hi va participar el Joan Carles Adell que, tal com ens té acostumats, va assolir la tercera posició del podi en la categoria “Sense Neoprè”, amb un temps de 2h05m.

Sens dubte, aquest ha estat un bon colofó final per aquesta temporada d’Aigües Obertes: