NATACIÓ

La NATACIÓ és la nostra base

Des del 1.994, la natació és el fonament principal del nostre Club en base al qual hem anat creixent i ampliant les nostres activitats.

L’escola de natació forma els nens a partir de 6 anys amb l’objectiu que aprenguin els fonaments bàsics del nostre esport.

Els nedadors Alevins i els integrants del Primer equip (Cat. Infantil, Júnior i Absolut) aprenen els fonaments de l’entrenament esportiu i alhora, aprenen els 4 estils de natació, tot perfeccionant-ne els elements tècnics fonamentals. Tot això dirigit també a l’aprenentatge de la competició i tot el que comporta competir.

Al Cambrils Club Natació tots els nedadors són importants, ja que un dels fonaments del nostre Club és la transmissió dels valors de la natació, entre els quals destaquem el companyerisme i el FER EQUIP. És així com, al llarg dels nostres 30 anys d’història, hem arribat a formar una petita gran família entorn de la natació a Cambrils.

Els nostres entrenaments es desenvolupen a la piscina municipal de Cambrils, gràcies al conveni que tenim amb l’Ajuntament que ens permet disposar dels carrils de natació necessaris per dur a terme la nostra tasca.

Horaris d’entrenament

Horaris d’entrenaments de l’Escola de NatacióHoraris d’entrenament dels Alevins i 1er Equip
De dilluns a divendres de 18:30 a 19:30De dilluns a divendres de 19:30 a 21:00
Horaris vàlids per la temporada 2023/24

Equip Tècnic

  • Director Tècnic i Entrenador del 1er equip: Joan Ibars.
  • Entrenador de l’Escola de Natació i 2n Entrenador del 1er equip: Facundo Cuello.

Contacteu amb nosaltres

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Nom

Últimes notícies