AIGÜES OBERTES

Nedant al mar des del 2011

Si bé el nostre club va fundar-se l’any 1994, no fou fins al 2011, l’estiu següent a la creació de la secció Màster, que el club va obrir-se al mar.

Les primeres nedades -perquè encara no podia dir-se que fossin entrenaments pròpiament dits- es feien a la platja de l’Esquirol, seguint les boies de delimitació de la zona de bany en direcció a Salou. No hi havia cap mena d’infraestructura, ni lloc per deixar les pertinences dels nedadors ni cap circuit marcat dins la zona de bany per poder nedar amb seguretat.

No va ser fins al 2014 que la secció d’Aigües Obertes es va formalitzar com a tal i va començar a fer els entrenaments a la platja del Cavet, tal com s’explicava en aquesta notícia de la Revista Cambrils

On nedem i què fem?

Des del 2014 la secció d’Aigües Obertes gaudeix -durant els mesos d’estiu- d’un circuit permanent de boies situades dins la zona de bany a la platja del Cavet. Aquest circuit ens permet de nedar amb total seguretat i fer entrenaments més tècnics, especialment a l’estiu en les sessions guiades pels nostres entrenadors. La resta de l’any, l’activitat continua, però subjecta a les condicions del temps i a la disponibilitat per nedar de cadascú. En aquesta mateixa platja disposem d’una caseta on els nedadors poden canviar-se i deixar les pertinences mentre neden sense haver de patir per possibles robatoris.

Activitats de la secció d’Aigües Obertes

La secció d’aigües obertes és molt activa i realitza diferents activitats al llarg de tot l’any.

Albada nedant al mar

Últimes notícies d’Aigües Obertes