MÀSTERS

MAI ÉS TARD PER TORNAR A NEDAR!

Creada l’any 2010, la secció màster del Cambrils Club Natació va ser la pionera a la demarcació de Tarragona, ja que fins llavors no hi havia cap club de natació que tingués una secció màster pròpiament dita. Al llarg d’aquests 14 anys molts nedadors hi han anat passant i plegats hem anat creixent i millorant dia a dia.

Queda lluny aquella primera competició, a Lleida, que va provocar mal de panxa a més d’un… Actualment, la secció màster participa regularment en les competicions del Circuit de Trofeus de la FCN, a més de participar també en els Campionats de Catalunya i d’Espanya d’aquesta categoria.

La secció màster entrena els dilluns, dimecres i dijous de 21:00 a 22:00 a la piscina municipal de Cambrils. Els entrenaments es fan sota el guiatge i supervisió del nostre director tècnic i 1er entrenador, Joan Ibars.

Si voleu millorar l’estil i la forma física, la secció màster és el vostre lloc. A més, també podreu iniciar-vos en la competició, un aspecte que us donarà més motivació per entrenar i us servirà per comprovar com, entrenament rere entrenament, aneu millorant. I el millor de tot és que no hi ha cap límit d’edat!

Si voleu formar part dels nostres Màsters, contacteu amb nosaltres.

Últimes notícies Màster