ACTIVITATS SOCIALS I ESPORTIVES

SOM UN CLUB ACTIU!

El Cambrils Club Natació, a més d’entrenar i participar a les competicions oficials, també organitza activitats de caire no competitiu i social on pot participar-hi tothom qui ho vulgui.

Un bon exemple d’aquesta mena d’activitats que organitzem són el ja tradicional Bany de Sant Silvestre i les 100×100 de cap d’any.

Les 100×100

Tradicionalment, tots els clubs de natació, per acabar l’any, fan les 100×100, és a dir, 100 sèries de 100 metres cadascuna… si feu la multiplicació veureu que són 10.000 metres!

Al Cambrils Club Natació hem afegit un element solidari a la tradició i, des de ja fa uns quants anys, les nostres 100 de 100 són solidàries amb La Marató de TV3: tots els nedadors que hi participen fan una aportació que hi va íntegrament destinada. A més, en aquesta última edició, hem afegit una altra causa solidària i la recaptació es va repartir entre La Marató i la Travessia Solidària Swim for ELA, donat que tenim dos equips formats per nedadors del club que hi participen.

El bany de Sant Silvestre

La secció d’Aigües Obertes organitza des de fa anys un bany el dia 31 de desembre, el dia de Sant Silvestre, per acomiadar l’any de la millor manera possible: nedant a la platja del Cavet.

També és una activitat oberta a tothom qui vulgui compartir amb nosaltres l’últim dia de l’any banyant-se a la mar.

Els nedadors més valents es banyen i neden sense neoprè, només amb el banyador, tot i que qui ho vulgui pot posar-se el vestit de neoprè per no passar tant de fred!