|

Final Territorial Benjamina

La Final Territorial de la categoria Benjamí es va celebrar els dies 14, 15 i 16 de juny a Barcelona, a les piscines Bernat Picornell.

Hi van participar Maxim Schvayko, a la 1a jornada, on va arribar a la final de la prova nedador complet q64 de 9,5 anys.

A la 2a jornada, Isona Castellví i Aina Moya, van nedar els 100 metres lliures i van aconseguir la 1a i 2a posició respectivament en la categoria 10,5 anys. A la q64 de 10,5 anys, la Isona va tornar a aconseguir la 1a posició i l’Aina va ser la 3a classificada.

A la tercera jornada, celebrada diumenge al matí, hi van participar Ecaterina Giuroiu, nedant els 200 lliures de 11,5 anys, i Stefan Puisor, Alejandro Schvayko i Dídac Gené nedant la q64 d’11 anys.

D’aquesta tercera jornada, cal destacar el 3er lloc de l’Alejandro Schvayko als 200 lliures, així com l’onzena i la dotzena posició del Dídac i l’Stefan respectivament. L’Ecaterina, per la seva banda, va ser la 49ena classificada a la q64.

Els bons resultats obtinguts en aquestes proves són el fruit de la feina i l’esforç de tota la temporada entrenant a la piscina. ENHORABONA!

Entrada similar