|

Rècord de participació i recaptació a la Travessia Solidària Swim for ELA.

La jornada de dissabte va estar plena de natació i SOLIDARITAT en majúscules, ja que la travessia Swim for ELA va batre el rècord de recaptació a l’estat espanyol d’una prova solidària: 146.051€.

El Cambrils Club Natació va tenir el privilegi de poder-hi participar i col·laborar en aquesta recaptació amb dos equips formats per 7 nedadors del Club cadascun: el Cambrils CN Estrelles de Mar i el Cambrils CN Pops, a més d’altres nedadors del Club que formaven part d’altres equips.

La nostra també va ser una recaptació de rècord: més de 3.000€ entre els dos equips, aconseguits gràcies a donacions fetes en les activitats solidàries que s’han anat fent durant l’hivern i també de la venda de tiquets pel sorteig de tres àpats en diferents restaurants de Cambrils i Salou, l’import dels quals s’ha destinat íntegrament a la recaptació per la travessia. Tal com s’especifica a les bases del concurs, el sorteig tindrà lloc demà, dia 14 de maig.

A diferència dels anys anteriors, enguany la travessia va ser molt plàcida i els nedadors dels 42 equips participants en aquesta 3a edició van poder gaudir de la mar durant tots 23km, que és la distància que separa el port de Calafat del port de Cambrils, gràcies a la calma que va regnar durant tot el dia.

Tot i que aquesta és una travessia no competitiva i que l’equip que “guanya” és el que més recapta, cal destacar que en el primer equip que va arribar a Cambrils hi havia el nostre nedador Joan Carles Adell, recentment proclamat campió d’Espanya d’aigües obertes, i que l’equip Cambrils CN Pops va arribar en 4rt lloc.

La bona experiència viscuda pels nostres companys de segur que farà venir ganes de participar a la propera edició a molts nedadors més del nostre Club.

Vídeo resum amb les imatges més destacades de la participació dels nostres dos equips a la Travessia Swim for ELA 2024

Entrada similar