Equip aleví de competició

6a Jornada de lliga Aleví

Dissabte passat, dia 13 d’abril, els nedadors de la categoria Aleví van tenir una nova oportunitat de posar en pràctica tot el que aprenen i treballen durant els entrenaments diaris, ja que es va disputar la 6a jornada de la lliga de la seva Categoria.

La competició va celebrar-se a la piscina municipal de Salou, que és on entrena i organitza les competicions el CN Salou. Tal com és habitual, hi van participar tots els nedadors alevins dels 8 clubs de la demarcació de Tarragona.

Els nedadors del nostre Club van competir molt bé i van obtenir bons resultats a falta d’una sola jornada per la finalització de la lliga.

Equip aleví de competició

Jornada ‘Obrim el CAR Sant Cugat’

Prèviament a la jornada de competició, la nedadora alevina Martina Castellví va poder participar a la jornada Obrim el CAR Sant Cugat, de la mà de la Federació Catalana de Natació, gràcies a haver estat seleccionada junt amb altres nedadors alevins de la resta de clubs catalans. Tots ells van poder fer un recorregut per les instal·lacions del CAR i van fer una sessió d’entrenament. A més, durant la visita van poder saludar la nedadora olímpica Mireia Belmonte.

Entrada similar