Grup d'alumnes de l'Institut Gaudí que han fet la visita d'snorkel a la platja del Cavet

Visita dels alumnes de l’Institut Gaudí de Reus al Cavet

Ahir i avui al matí, dos grups d’alumnes de 1er i 4rt d’ESO de l’Institut Gaudí de Reus, acompanyats pels seus professors, han vingut a la platja del Cavet per fer snorkel i així descobrir el que amaga el fons marí d’aquesta petita gran platja. La visita s’ha fet en el marc del projecte ‘Salvem la posidònia’.

Abans d’entrar a l’aigua han escoltat una introducció per explicar-los què veurien i com s’havien de comportar dins l’aigua i, tot seguit, han entrat amb els professors i els dos guies del Club per fer la visita.

Tot i que degut a les últimes rierades i a la mica de mar de fons que hi havia, l’aigua no estava del tot clara, els nois i noies han pogut veure la posidònia i algunes de les espècies de peixos que s’hi refugien.

L’Institut Gaudí de Reus és un centre d’alta complexitat i molts dels seus alumnes no estan gaire familiaritzats amb el mar, de manera que aquesta ha estat una experiència doblement nova per a ells.

Si voleu saber més coses sobre què es pot veure fent snorkel al Cavet, aquí ho podreu veure, a més de poder sol·licitar fer una visita.