VISITES GUIADES D’SNORKEL

Descobrim el fons marí del Cavet

Amb l’afany de donar a conèixer el magnífic fons marí que tenim a la platja del Cavet, la secció d’Aigües Obertes organitza visites guiades obertes a tothom durant tot l’estiu.

Durant aquestes visites es descobreix la posidònia i tota la vida que s’hi refugia: estrelles de mar, grans bancs de salpes, palmeretes, garoines i una gran varietat de peixos, els més espectaculars dels quals són els fadrins, amb una coloració pròpia de peixos tropicals.

Què necessito per participar-hi?

Per participar-hi cal dur un mínim de material imprescindible, a banda del banyador: ulleres de busseig (o de natació) i tub d’snorkel. A més, també poden anar bé unes aletes per ajudar a desplaçar-nos dins l’aigua i una boia de natació o de busseig, que ens ajudarà a ser més visibles dins l’aigua i a tenir un punt de suport en cas que el necessitem. Tot i que no és imprescindible saber nedar gaire, sí que cal saber-se desplaçar mínimament dins l’aigua i saber submergir-se per poder veure bé el fons marí.

A més, si sou aficionats a la fotografia i disposeu del material necessari, podeu dur la vostra càmera o mòbil per fotografiar tot el que veureu durant la visita.

IMPORTANT: L’organització de les visites està sempre supeditada a les condicions del temps i de la mar per intentar trobar el dia i les hores en què la visibilitat sigui l’òptima i poder garantir la seguretat de tots els participants.

PREU PER PERSONA (no socis del Cambrils CN): 10€

Vull venir a fer snorkel!

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Nom
Deixa’ns el teu telèfon per poder contactar amb tu en cas que hi hagi algun imprevist.
Tingues en compte que la mar sol estar més plana i, per tant, més transparent al matí. Tot i amb això, a la tarda, si la mar ens deixa, també podem fer visites.